RAS-SERIE - vanosairconditioning

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

RAS-SERIE

Warmtepomp RAS-SKV AvAnt E6
Comfort
De TOSHIBA airconditioners uit de serie RAS AvAnt creëren onopvallend het door u gewenste klimaat omdat deze wandmodellen vrijwel geluidloos hun werk doen. De luchtrichting is door middel van diverse geleideschoepen zowel horizontaal als verticaal instelbaar. De luchthoeveelheid is in meerdere standen te regelen. De installatie heeft zelfs een boosterstand waarmee de gewenste temperatuur extra snel wordt bereikt

Energiebesparingen
Alle modellen hebben A klasse energielabels. De toegepaste technieken waaronder de invertertechniek, zorgen ervoor dat de rendementen onder verschillende condities zeer hoog zijn. In de verwarmingsstand zijn in vergelijking met conventionele CV systemen zeer grote energiebesparingen te realiseren.

Superstil
De AvAnt produceert slechts 22 dB(A) voor het vaak toegepaste model 107. Binnendelen van TOSHIBA airconditioning zijn zeer geluidsarm; voor het kleinste model 077 bedraagt het geluid op de superlage ventilatorstand zelfs 21 dB(A). Alleen het aangename klimaat verraadt dat de TOSHIBA airconditioner in bedrijf is.

Key features

Hoog rendement
Fluisterstil
Reinigbaar luchtfilter
Catechin filter tegen schimmel en virusvorming
Winterregeling voor koelbedrijf tot -10°C buitentemperatu

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu